18 Mayıs 2016 Çarşamba

Kitap Yorumu : Daniel Palmer / Görme Duyma Konuşma

Merhabalar herkese
     Uzun bir aradan sonra yeniden buradayım. Mayıs ayı benim için biraz yoğun geçiyor. Haftaya okulumuzda TÜBİTAK Bilim Fuarı var, projemizi bitirip raporlamaya çalışıyoruz. Bir de son sınavlar başladı anlayacağınız kitap okumaya zor zaman buluyorum.

     Benim için mayıs ayının ilk kitabı Koridor Yayınlarından Görme Duyma Konuşma oldu. Görme Duyma Konuşma, bize gönderilen bültende de söylendiği gibi harika bir polisiye. Baş kahramanımız John Bodine, aşık olduğu kadın ile evli, mutlu bir adam ta ki bir gece Ruby'nin ayağının altındaki yarayı fark edene kadar... Ruby kanserdir ve kemoterapi alması gerekir. Ama sigorta şirketi Ruby'nin ilacını karşılamaz. İlacını karşılayan sigorta şirketinin ücreti de gelirlerinin üstündedir. John yöneticisi olduğu sanal oyundan o sigorta şirketine üye olan bir oyuncu seçer ve Rubyle birlikte onun ve eşinin kimliğini kullanmaya başlarlar. Artık onlar Elliot ve Tanya Uretskytirler. Ruby tedaviye başlamıştır ve her şey çok güzel gidiyordur bir gün o telefon gelene kadar. Telefondaki ses onlar ile bir suç oyunu oynamayı istiyordu. İşte buradan sonra soluksuz okunacak aksiyonu eksik olmayan bir kitap. Kitap bittiğinde yaşananlara ve olayın sonucuna bir süre inanamamıştım. Sizde polisiyelere bayılıyorsanız vakit kaybetmeden okumaya başlayın derim. Nefesinizi kesecek bir psikolojik gerilime hazır olun.


     Umarım arayı fazla açmadan yeniden yazabilirim. Yeniden görüşünceye kadar elinizden kitabınızla eksik olmasın. Keyifli okumalar, keyifli akşamlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder