2 Şubat 2016 Salı

Kitap Yorumu: Seçil Çömlekçi / Hayat Zor Ama Ben de Kolay Biri Sayılmam

Musmutlu günler herkese
      Bugün fazla uzatmadan hemen konuya gireceğim. Carpe Diem Türkiye'nin ilk gençlik yayınevi. Bugün sizlerle benimde okul temsilcisi olduğum Carpe Diem kitabın Aralık 2015te çıkardığı Hayat Zor Ama Ben de Kolay Biri Sayılmam'ı paylaşacağım. 

      Hayat Zor Ama Ben de Kolay Biri Sayılmam tam biz gençlere göre biraz deli dolu, biraz ergen, bol eğlenceli, okurken hiç olmadık bir yerde kahkaha atmaya başlatan bir kitap. 


      Baş kahramanımız Yeliz, ''Hayat önüne limon koyduysa sen de sıkıp limonata yap.'' diyerek hayatın zorluklarına pozitif bakış açısıyla yaklaşan bir ergenimiz. Günlük yaşantısını, akraba, altın günü, arkadaş diyaloglarını kısacası birbirinden komik pek çok öyküyü anlatıyor. 

     Edebi romanlardan sıkıldıysanız, biraz nefes almak, zorlu hayat koşullarından sıyrılıp ruhunuzu dinlendirmek istiyorsanız, fazla zamanım yok ama kitap okumak istiyorum diyorsanız, en önemlisi beni hem eğlendirsin, güldürsün hem de konuları üzerinde biraz düşündürsün tarzında bir kitap istiyorsanız Hayat Zor Ama Ben de Kolay Biri Sayılmam tam aradığınız kitap. Bir an önce kitabı elinize alın ve sayfaları arasında kaybolmaya başlayın. Eminim ki sizde çok beğenecek, okurken bir yandan da dinleneceksiniz.

     Elinizden kitabınız yanında kahveniz eksik olmasın.Yeni yazıda görüşünceye dek hoşçakalın. Keyifli huzurlu okumalar.


     

2 yorum:

  1. Ecem Nur YAZICI2 Şubat 2016 07:20

    Kitapların içeriği hakkında derine inmeden gizemini bozmadan yazdığın yazıların hepsi bi oturuşta okudum keşke daha önce uğrasaydım bu güzel ve özel kitap dünyana. Kitap okumaya özendiren bu güzel yazıların için seni gönülden tebrik ederim kalemine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim beğenmene çook çook sevindim ne demişler geç olsun güç olmasın umarım bundan sonraki yazılarımı da keyifle takip edersin :)

      Sil