23 Eylül 2015 Çarşamba

Kitap Yorumu: Aleatha Romig/Tutku Oyunları

Keyifli günler herkese
Kurban bayramımız şimdiden mübarek olsun. Sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bayramlar.

Arkadya Yayınlarının yeni markası Arkadya Bitter'in ikinci kitabı bildiğiniz gibi Ağustos sonunda çıkmıştı. Benimde elime 7 Eylülde ulaştı. 

Duyduğum kadarıyla Arkadya Bitter her serinin kapağı için farklı bir renk belirlemiş yani kapakta herhangi bir görsel kullanılmayacakmış. Tutku Oyunlarının kapak rengi saks mavisi, benim en sevdiğim renklerden biri. Ama romanın adı, yazarı gibi yazılar kapağa yaldızlı gri kabartmayla yazıldığı için daha şimdiden yazılar çıkmaya başladı ve zaman geçtikçe hepsi silinip kötü bir görüntü bırakacak. 
Kitabın başında yazarın uyarısı beni biraz endişelendirdi ama beklediğim gibi çıkmadı yani kitapta gereğinden fazla psikolojik şiddet var, fiziksel şiddette var ancak cinsellik en az seviyede yani yazar bu bölümleri olabildiğince üstü kapalı geçmiş.


26 yaşında bir meteorolog olan Claire çalıştığı televizyon kanalının el değiştirmesiyle işsiz kalır ve bir barda barmen olarak çalışmaya başlar. Bir gece barda Rawlings Şirketler Grubunun patronu Anthony Rawlings ile tanışır. O sırada sırada hayatının sarhoşken peçeteye atılan bir imza sonucu değişeceğinden habersizdir. Claire bir gece zorla Atlanta'dan ,Anthony'nin Iowadaki lüks malikanesine getirilir. Bundan sonra hayatı nasıl değişecektir? Claire Nichols, neden Claire Rawlings oldu? Dışarıya bu kadar mutlu görünen Claire,Anthony'nin evinde tutsak ise neden mutlu?

Bu soruların cevapları kitapta. Kitabın bu kadar kalın olduğuna aldırış etmeyin, yazarın akıcı anlatımı ve cevap bulmayı bekleyen sorular ile bir bakmışsınız kitabın hayrete düşüren sonu bir anda gelivermiş.

Ben kitabı ve şaşırtıcı sonunu diğer Arkadya kitapları gibi çok beğendim. Serinin ikinci kitabını sabırsızlıkla bekliyorum.

Anthony Rawlings ve Sophia Burke'nin intikam oyununda görüşmek üzere... Kendinize dikkat edin. Bayramda da elinizden kitabınız eksik olmasın. Keyifli okumalar, iyi bayramlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder